Äänihoitajakoulutus
Jämsänkosken vanhassa pappilassa

Nyt on aika syvästi puhdistavalle ja eheyttävälle matkalle teidän kanssanne!!

Koulutus käynnistyi 28.5. ja seuraava tapaaminen on 2.-3.7. Tapaamisia on vielä jäljellä 10 kertaa sekä päätösretriitti 5 päivää.

Kahden koulutuspäivän kokonaisuuden hinta on 220e. Hintaan sisältyy viikoittainen yhteismeditaatio etänä, sekä välissä tehtävät harjoitukset ja kaikki mahdolliset kysymykset mitä nousee. Sitoutuminen koulutukseen tapahtuu viimeistään kolmannen kerran jälkeen, jolloin matka ja muutos todella käynnistyy. Päätös kannattaa tehdä ennemmin kuin myöhemmin, niin maailmankaikkeus auttaa järjestelyssä. Maksu joko käteisellä tai tilille ennen kurssitapaamista. Jos on välillä tiukkaa voi asiasta sopia Michaelin kanssa. Pappilassa voi yöpyä hintaan 20e/ yö omilla liinavaatteilla ja siihen 5e lisää, jos haluaa talon liinavaatteet.

Ryhmät ovat aina uniikkeja, koostuen upeista, yksilöllisistä ihmisistä. Myös ohjaus, opetus on joka ryhmälle omanlaisensa ja tulee välillä täysin spontaanisti. Muuten valjastamme työkaluja käyttöön, mitkä näkyy koulutusohjelmassa. Eli mukaan tarvitsette avoimen mielen sekä muistiinpanovälineet. Suosittelen päiväkirjaa, koska usein tulee oivalluksia mitkä on hyvä laittaa muistiin. Vastaan mielelläni kysymyksiin! 
Michael Schirmer, Äänisilta 
-----     mschirmer88@gmail.com     -----

Äänihoitajakoulutus, yleisesite