Täydenkuun äänimaljarentoutus 5.5.

Aika: perjantai 5.5. klo 18-19.30
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 30 euroa
Vetäjät: Sanna Tamminen ja Miia Setälä
Lisätiedot: elonpalo@gmail.com

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Ääni vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, anatomisesti sekä energiatasolla. Äänen värähtelyt puhdistavat kehoa ja tasapainottavat energioitamme.

Alkuun teemme maadoittavan ja kehoa sekä mieltä rauhoittavan laskeutumisen hetkeen, jonka jälkeen voit asettua maljojen matkaan ja sallia kehostasi ja mielestäsi vapautua kaiken sen, mitä et juuri nyt tarvitse.

Äänimaljojen värähtelyihin yhdistetty energiahoito vahvistaa hoidon vaikutusta, voimauttaa ja purkaa stressiä. Se auttaa vapautumaan ajatusten kiemuroista ja pääsemään syvärentoutuneeseen tilaan, jossa kehon paranemisprosessit aktivoituvat.

Jokainen kerta on erilainen ja ainutlaatuinen kokemus. Aikaa kannattaa varata väljästi, jotta hoidon jälkeen saa rauhassa laskeutua hoitoenergiasta, eikä ole heti kiire eteenpäin.

Täydenkuun energia tuo oman mausteensa rentoutukseen auttamalla päästämään irti tarpeettomista asioista 

Lämpimästi tervetuloa!