Äänimaljarentoutus 7.8.

Aika: 7.8. klo 14-15.15
Paikka: Jämsänkosken pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 25 euroa
Maljoja soittelee: Merja Hottinen
Ilmoittautumiset Merjalle: hottinen.merja@gmail.com, 044 988 3084

Tervetuloa tiibetiläiseen äänimaljarentoutukseen eli sointukylpyyn kokemaan äänimaljojen syvärentouttava vaikutus kehoon, mieleen ja sieluun. 

Tämä syvärentousmenetelmä perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn, ääniaallot värähtelevät soluissamme saaden niissä olevat vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti. Syvärentoutuksen aikana autonominen hermosto toimii parasympaattisessa- eli niin sanotussa lepää ja sulata tilassa, joten monet rentoutujat ovat nukahtaneet tai kokeneet erilaisia asioita ja mielikuvia. Syvärentous poistaa stressiä, auttaa uniongelmissa, alentaa korkeaa verenpainetta, lieventää lihasjännityksiä ja voi raottaa ovea omaan sisäiseen maailmaan.

Merja asuu Lempäälässä ja hänellä on toimipiste siellä, mutta hän toimii sopimuksen mukaan myös muilla paikkakunnilla. Merjan kotisivut löytyvät täältä

Koulutukset:
Reiki-hoitaja
Tiibetiläinen äänimaljahoitaja
Bodymind Energy Balancing Method tason 3 hoitaja
Meedio ja henkiparantaja
Tarot- ja Enkelikorttitulkitsija
FengShui-konsultti

"Minulla on vahva intuition ja näen enne unia sekä olen luova persoona. Nämä lahjat ovat olleet jo lapsesta saakka. Lisäksi teen kristallikoruja sekä muita luovia asioita liittyen kädentaitoihin."