Mitä on Access Bars ?

Access Bars -hoito on lempeä ja kevyt hoito, missä hoidettava lepää kaikessa rauhassa hoitopöydälle peiteltynä samalla kun hoitaja käsittelee pään alueen 32 energiapistettä kevyesti koskettamalla. Näihin pisteiden kautta päästään käsiksi elämän eri osa-alueisiin liittyviin uskomuksiin, ajatuksiin, rajoitteisiin ja toimintatapoihin. Toistamme helposti samankaltaisia tapoja pääsemättä niistä eroon. Pisteiden kevyt koskettaminen auttaa meitä irrottautumaan toimimattomista toimintatavoista. Se vapauttaa erilaisia tukoksia ja tuo uudenlaista vapautta kehoon ja mieleen. Access Bars on vähän kuin tietokoneen kovalevyn puhdistus ja eheytys.

Access Bars -hoito on kotoisin Yhdysvalloista, jossa sen on kehittänyt Gary Douglas. Access Consciousness tarjoaa luentoja, koulutuksia ja työkaluja, jotka lisäävät tietoisuutta ympäröivästä maailmasta sekä omasta potentiaalista. Access Bars on yksi tällainen työkalu. Halutessasi voit lukea lisää Access Consciousnessin sivuilta.  

Kenelle Access Bars sopii ?

Access Bars on fyysisesti hyvin lempeä hoito, joten se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Lempeytensä ansioista se sopii myös heille, joille ei suositella hierontaa. Vakavista mielenterveyden häiriöistä kärsiville en suosittele hoitoa ilman lääkärin konsultaatiota.

Access Bars -hoito sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Kukapa ei kaipaisi hetken rentoutusta hektisen arjen keskellä. Stressitasot laskevat kuin huomaamatta ja keho vapautuu jännityksistä. Mieli hiljenee hetkeksi, etkä haluaisi nousta hoitopöydältä hoidon loputtua. Ja mikäli tunnet olevasi jumissa jonkin asian kanssa, hoito saattaa vapauttaa juuri oikeat ajatuskehät uusille urille.

Hoito sopii erityisen hyvin, mikäli koet olosi jatkuvasti väsyneeksi, muttet kuitenkaan oikein osaa rentoutua ja pääsi käy jatkuvilla ylikierroksilla. Olet saattanut kokeilla jo kaikkia mahdollisia työkaluja eikä mielesi siltikään tunnu rauhoittuvan. Access Bars -hoito on se ihana delete-nappula, joka luo tilaa mieleesi ja hiljentää sisäistä apinalaumaasi.

Access Barsin hyödyt

Access Bars -hoidosta on saatu helpotusta stressiin, ahdistukseen, ylivirittyneisyyteen, tunteiden käsittelyyn sekä rajoitusten ja uskomusten poistamiseen. Hoito auttaa myös äkillisissä elämänmuutos- tai stressitilanteissa sekä tilanteissa, joissa tunnut olevan jumissa. Et ehkä osaa tehdä valintaa tai tunnet olevasi umpikujassa.

Jokainen ihminen kokee hoidon eri tavalla. Yleisesti Access Bars -hoito lataa akut, rauhoittaa mielen ja rentouttaa kehon. Hoidon jälkeen tunne on vähintään sama, kuin hyvän hieronnan tai monen tunnin syvän unen jälkeen. Parhaimmillaan vuosia vaivanneet ongelmat saattavat poistua. Mikä voikaan olla mahdollista, kun toimimattomat ajatusmallit vapautuvat ja pääset hyödyntämään potentiaalisi tehokkaammin.

Lue täältä englanninkielinen artikkeli Access Barsin vaikutuksista. 

Asiakaskokemuksia

Miian tekemä Access Bars oli rentouttavin hoito, jossa olen ollut. En ole mikään toisen käsiin nukahtelija, mutta vaikka yritin sinnitellä hereillä fiilistelläkseni hoitoa, torkahtelin vähän väliä. Hoitajan pysyminen vain pään alueella koko hoidon ajan rauhoittaa minua jo itsessään, koska "mitähän se nyt tekee" – ajatukset valtaavat helposti, jos hoitaja vaihtaa usein paikkaa ja otteita. Pään alueen pisteitä käsittelevä hoito tuntui koko kehossa ja hoidon jälkeen olo oli ihanan stressitön ja rento.
– Veera

***

Ensimmäinen kerta Access Bars hoidossa Miialla ja olen erittäin iloinen, että valitsin tämän hoidon. Aikaisemmin en ole missään vastaavissa hoidoissa käynyt. Saapuessani paikalle tunnelma oli erittäin lämmin ja oli helppo olla. Hoidon aikana tunsin hämmentäviä asioita, esimerkiksi pääni tuntui leviävän suunnattomasti, mutta silti koko hoidon ajan oloni oli lämmin ja turvallinen.
Hoitoa seuraavien päivien aikana tunsin selkeän muutoksen olossani. Esimerkiksi aikaisemmin tuntemani epävarmuus muiden ihmisten läsnäollessa, etenkin miesten seurassa, oli poissa. Ja se epävarmuuden tunne on edelleen poissa! Muutenkin on ollut helpompi hengittää ja kohdata vaikeita tunteita hoidon jälkeen. Tuntuu että yhteys itseen on löytynyt ihan uudella tavalla tämän hoidon jälkeen ja osaan nyt arvostaa itseäni. Innolla ja uteliaana odotan seuraavaa hoitokertaa.