Astropäivät 10.-11.9.

Aika: 10.9. klo 12-13, luento "Ajankohtaista astrologiaa, tilanne nyt ja lähivuosina"
Hinta: maksuton
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Astrostudio

Aika: 10.9. klo 14-18 ja 11.9. klo 10-15, astrologisia yksilötulkintoja
Hinta: 45e 30min, 80e 60min
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Astrostudio


Lauantaina 10.9. Arto Virtanen valottaa meille maailman tilannetta tällä hetkellä ja lähivuosina astrologisesta näkökulmasta. Tule kuuntelemaan mieltä avartavaa luentoa Elon Paloon, Jämsänkosken vanhaan pappilaan.

Samaisena viikonloppuna on mahdollista saada yksilöllinen, omaan syntymäaikaan ja paikkaan perustuva astrologinen tulkinta, joka antaa näkökulmaa elämän käännekohtiin sekä luontaisiin taipumuksiisi. Tuntuuko kuin sama kaava toistuisi? Astrologinen tulkinta selventää miksi.

Arto Virtanen aloitti astrologian opintonsa 2006 löytääkseen vastauksia. Häntä oli askarruttanut miksi samantyyppiset asiat tuntuivat toistuvan. Astrologian hän koki olevan välineen, jolla itse voisi nähdä asioiden syitä ja seurauksia sekä ajoituksia. Ahmittuaan runsaasti pohjatietoa netistä, Arto osallistui astrologian jatkokurssille. Seuraavina viikkoina hän alkoi katsoa tuttaviensa karttoja ja huomasi, että astrologian avulla oli mahdollista ymmärtää myös heidän persoonallisuuttaan.

Monen vuoden opiskelun ja karttojen tutkimisen jälkeen Arto Virtanen alkoi tehdä karttoja tuttavapiirinsä ulkopuolisillekin ja 2013 hän julkaisi nettisivunsa Astrostudio