Eläinkommunikointi ja intuitio 18.-19.3.


Aika: lauantai 18.3. klo 10-17 ja sunnuntai 19.3. klo 10-16
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 195 euroa, sisältää opetuksen ja materiaalit
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: elonpalo@gmail.com

Eläinkommunikointi on kaikessa yksinkertaisuudessaan intuitiivista viestin vastaanottamista eläimiltä. Meillä ihan jokaisella on taito olemassa, mutta rationaalisuuteen perustuvassa yhteiskunnassa työnnämme sen piiloon jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Kyse on kuitenkin samasta ilmiöstä, kun että saatat tietää etukäteen, kuka sinulle soittaa tai tapaat henkilön, jota olet juuri ajatellut. 

Tällä kaksipäiväisellä kurssilla käymme läpi mitä eläinkommunikointi on ja mitä se ei ole, puhumme intuitiosta ja eläinkommunikoinnin etiikasta sekä herättelemme tätä piilevää kykyä erilaisilla harjoituksilla, joiden tarkoituksena on vahvistaa intuitiotamme ja auttaa meitä luottamaan siihen. Luvassa on taatusti mielenkiintoiset ja avartavat kaksi päivää hyvässä seurassa!

Kesäkuun vastaavaan viikonloppuun osallistunut kurssilainen kommentoi kokemustaan näin:
"Kurssilla oli niin helppo ja välitön tunnelma, ettei olisi halunnut sen päättyvän lainkaan Intuitioharjoitukset olivat herkistäviä ja yllättävänkin voimallisia. Oli mielenkiintoista ja avartavaa pysähtyä eläinten mielen äärelle." 

Kurssin vetäjänä toimin minä, Miia Setälä. Olen opiskellut eläinkommunikointia vuodesta 2017 alkaen niin Maiccu Kostiaisen kun Katariina Alongin kursseilla. Viime vuonna valmistuin Maicun Mestarikurssilta. Näiden vuosien aikana olen tehnyt kolminumeroisen määrän kommunikointeja ja oppinut aiheesta huimasti lisää. Taidon herättely on vaatinut minulta todella paljon työtä, joten tiedän mitä opetan ja mitä uudet kommunikoijat käyvät läpi. Kurssilla tärkeää on turvallinen, luottamuksellinen, hyväksyvä ja salliva ilmapiiri, joka on perusta uuden taidon oppimiselle. 

Sitova ilmoittautuminen sähköpostilla elonpalo@gmail.com. Kurssin hinta sisältää opetuksen ja materiaalit. Omat evät mukaan. Jämsänkosken vanhassa pappilassa on mahdollisuus yöpyä kurssin yhteydessä omilla liinavaatteilla hintaan 27,50 euroa (sis. alv. 10%).

Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa eläinkommunikoinnin harjoittelua ja intuition vahvistamista itsenäisesti.  Tervetuloa tutustumaan eläinkommunikoinnin ja intuitiivisten viestien kiehtovaan maailmaan!