Energiailta 1.9.

Aika: 1.9. klo 17-20
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 40 euroa
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: elonpalo@gmail.com

Mitä muuta me olemme kuin näkyvä fyysinen kehomme, tunteemme ja ajatuksemme? Mikä on energiakeho ja millä tavalla se on osa meitä? Mitä tarkoittaa energiakierto ja miten se elämäämme vaikuttaa?

Energiaillassa tutustumme näihin teemoihin ja pääsemme tunnustelemaan omia sekä toistemme energioita. Mikä voima käsissämme piileekään! Illan aikana käymme asioita läpi niin teorian kuin käytännön harjoitteiden kautta. Vahvistamme omaa intuitiotamme sekä tuntemisen herkkyyttä. Asiat avautuvat parhaiten, kun niitä pääsee itse testaamaan, joten käytäntöä on luvassa.

Energiailta sopii erinomaisesti sinulle, jolle energian maailma on avautumassa. Olet ehkä havainnut, että maailmamme koostuu paljon muustakin, kuin kiinteästä materiasta. Energiahoidot ja muu energeettinen työskentely kiinnostaa. Tältä illalta saat kattavan tietopaketin ja omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Kurssi soveltuu myös sinulle, jolle nämä asiat ovat ennestään jonkin verran tuttuja.

Illan ohjaajina toimivat Elon Palon yrittäjät Miia ja Hanna, joilla molemmilla on usean vuoden kokemus energian kanssa työskentelystä ja energiahoitamisesta.