Hanna Alajoki
Tmi Hoitava keho

Minä olen Pihlajaisen oksilla puhaltavan tuulen henkäys, maariankämmekän takana piilevä salaisuus, tiaisen tiukutuksessa pursuava ilo, aamun ensimmäisen valonsäteen tuoma toivo, metsäjärven tyyni vesipinta ja sen alla piilevä syvyys. Niinhän olet Sinäkin. Ollaan yhdessä.

Minä olen auttaakseni juuri Sinua matkalla parantumiseen, auttaakseni Sinua voimaan hyvin. Auttaakseni Sinua vapauttamaan sisäisen virtauksesi ja tuulesi, löytämään syvyytesi, oman voimasi ja sisäisen viisautesi. Minä olen, jotta voisimme yhdessä oppia, ihan vain olemisen taitoja. Minä olen, jotta voisimme yhdessä oppia, miltä maailma näyttää sydämen kautta katsottuna. Hoitava kehomme auttaa meitä matkalla parantumiseen. Sen viisaus on rajaton. Sillä on kaikki tieto ja taito, mikä parantumiseen tarvitaan. Minä olen auttaakseni Sinun kehoasi hoitamaan itse itsensä, kaikilla olemisen tasoilla.

Hyvinvointi heijastuu kaikkialle. Voit nähdä sen tyynen järven pintaan heijastuvasta peilikuvastasi. Tuntea syvyyden itsessäsi. Vaikka pinnalla välillä myrskyää, syvyyksissä vallitsee ikiaikainen rauha. Matkalla parantumiseen alat huomata, että ympärilläsi alkaa tapahtua muutoksia. Oman peilikuvasi heijastama hyvinvointi heijastuu muihinkin. Huomaat, että kaikki on hyvin. Ja kaikki on oikein. Muuta ei oikeastaan tarvita.

Tein ennen Hoitavan kehon syntymistä töitä vesiensuojelun parissa. Olen työskennellyt vesistötutkijana, asiantuntijana sekä EU:n määrittämissä viranomaistehtävissä vesienhoidon parissa. Hoitava keho vei kuitenkin mennessään. Tänä päivänä suojelen vesiä ja luontoa auttamalla ihmisiä ja meidän kanssamme eläviä eläimiä parantumaan ja voimaan hyvin, auttamalla ihmisiä löytämään todellisen Itsensä.

Koulutukseltani olen ekologi ja evoluutiobiologi (FM) sekä kraniosakraaliterapeutti. Lisäksi olen kouluttautunut korva-akupunktioon sekä reikihoitajaksi (tasot I ja II). Tällä hetkellä opiskelen kiinalaista lääketiedettä sekä syvennän hoitajan polkuani äänellä hoitamisen tiimoilta.

Hoitavan Kehon facebook-sivun löydät täältä