Hengitysohjaus

Nenä on tukossa eikä henki kulje? Happea ei saa riittävästi vaikka kuinka haukkoisi ilmaa? Stressi vaivaa? Väsyttää? Uni ei palauta? Puoliso valittaa kuorsauksesta? Keskittymiskyky on olematon eikä ajatus kulje? Maitohapot jylläävät? Ahdistaa ja paniikkia pukkaa? Jatkuvia tulehduksia hengitysteissä? Muita epämääräisiä oireita, joihin ei löydy syytä vaikka kuinka tutkitaan?

Nykyinen elämäntapamme haastaa hengitystämme monin tavoin ja erilaiset hengityksen häiriöt ovatkin paljon luultua yleisempiä sekä niistä aiheutuvat terveysongelmat hämmästyttävän monimuotoisia. Hengityksen normalisoimiseen käytettävät keinot ovat yksinkertaisia ja kaikille turvallisia. Harjoitukset on helppo yhdistää arkeen niin, ettei niille tarvitse löytää erillistä aikaa.

Hengitystä normalisoimalla elimistön hapensaanti paranee, jolloin energisyys lisääntyy, ajatus kirkastuu, keskittymiskyky ja uni paranevat sekä elämänlaatu kohenee. Hengityksen hallinnalla voi ennaltaehkäistä tukkoisuutta ja unen aikaisia hengityshäiriöitä sekä astman, rasitusastman, paniikkihäiriön ja stressin oireita. Liikunnan teho paranee, jaksaminen lisääntyy ja maitohappojen muodostus vähenee. Lisäksi moni epämääräinen ja mystinen terveysongelma saattaa poistua kuin itsestään. Terveyden ja elämänlaadun parantaminen ei voisi olla helpompaa!

Halutessasi voit lukea lisää täältä
Miia/ Eheä Sydän