Hyvän olon leiri 14.-16.10.

Tervetuloa rauhoittumaan itsesi äärelle tunnelmalliseen vanhaan pappilaan Jämsänkoskelle, luonnon ja vesistöjen keskelle. Hyvänolon viikonloppu tarjoaa yhteyttä itseen, luontoon ja muihin naisiin. Läsnäoloa, hyväksyntää ja oivalluksia.

Aika: 14.10. klo 18 - 16.10. klo 13
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 333 euroa
Vetäjät: Miia Setälä ja Mari Demarchi sekä Hanna Alajoki
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
mari@marimirjam.com

Viikonlopun aikana ollaan yhdessä kiireettömästi, syödään ja nukutaan hyvin, kohdataan itseämme ja toisiamme erilaisissa työpajoissa, saunotaan ja saadaan voimaa kauniista ympäröivästä luonnosta. Tilaa on myös vetäytyä hiljaisuuteen ottamaan omaa aikaa tai nautiskella yksilöhoidoista. Leirin aikana nautitaan ihmisyydestä, annetaan hyväksyntää sen kaikille puolille, tullaan kuulluksi ja nähdyksi omana itsenämme, ehkä opitaan itsestämme jotain uuttakin. Kenties tavataan uusia ystäviä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin tavata ainakin pieni palanen siitä aidosta sinusta, joka on saattanut vähän hukkua kaikkien arjen aikataulujen keskelle.

Viikonlopun teemoista ja antoisista työpajoista vastaavat Miia ja Mari. Hanna toimii tukena ja apuna sekä tarjoilee ihania yksilöhoitoja halukkaille. Ystävykset uskovat siihen, että yhdessä saamme elämästä enemmän. Kaikki on kauniimpaa. Yhdessä tekeminen vahvistaa meitä ja elämässä on enemmän taikaa. Tunnelma vanhassa pappilassa on lämmin, rauhoittava ja kaiken salliva.

Marin esittely  
Miian ja Hannan esittelyt 

Viikonlopun hintaan sisältyy majoitus, ohjelma ja pääruoat sekä kahvit ja teet. Aamu- ja iltapalatarvikkeet jokainen tuo itse mukanaan.

Ohjelma alkaa perjantaina klo 18 mutta sitä ennen voi tulla majoittumaan, ulkoilemaan ja Hannan yksilöhoitoihin (varaa ennakkoon!). Sunnuntaina lähdetään kotiin n. klo 13.

Ilmoittautumiset Marille mari@marimirjam.com viimeistään su 9.10. Ilmoita samalla erityisruokavaliosta ja muista toiveista. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja tarkemman ohjelman.