Kvanttihypnoosin perusteet 15.-16.4.

​Aika: 15.-16.4., molempina päivinä klo 9-18
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 180 euroa
Vetäjä: Marjut Saariniemi
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: maiju.saariniemi@me.com


Intensiivisen viikonlopun aikana perehdytään kvanttihypnoosin ihmeelliseen maailmaan teorian ja käytännön harjoittelun avulla.

Koulutuksessa:
* avautuu tavallisen hypnoosin ja kvanttihypnoosin välinen ero
* selviää suggestion merkitys, voima ja vaikutukset
* tiedostetaan millainen voimavara meissä jokaisessa piilee, miten se näyttäytyy ja miten voimme auttaa muita löytämään tämän voiman itsestään
* käydään läpi asiakkaan kohtaamista ja itse istuntoa
*harjoitellaan äänen käyttöä induktion aikana (hoidettavan auttamista transsiin)
* tehdään harjoitusistuntoja niin, että jokainen pääsee hoitamaan ja olemaan hoidettavana

Kurssin hinta sisältää koulutuksen, kirjallisen materiaalin sekä kahvia/teetä ja jotain pientä välipalaa.

​Kvanttihypnoosin perusteiden hallitseminen on mahtava työkalu minkä tahansa hoitomuodon yhteydessä ja/tai omaa henkistä kasvua tukemaan. Nämä kaksi päivää avaavat ymmärrystä sisäisestä ohjauksesta ja antavat hyvän pohjan kvanttihypnoosien tekemiselle; aluksi läheisille ja tutuille, sitten vähitellen muillekin. Tekeminen on ainoa tapa todella oppia. Koulutuksen jälkeen tehtyäsi vähintään 20 harjoitushoitoa raportteineen, voit osallistua syventävään koulutuspäivään. Lisää metodista täällä.

Toivon koulutukseen tulevien käyvän omassa henkilökohtaisessa kvanttihypnoosi-istunnossa, jotta itselle tulisi jonkinlainen käsitys millaisesta hoitomuodosta on kyse. Tämä on kuitenkin suositus, ei vaatimus. Istunnon voi tehdä koulutukseni käyneen hoitajan kanssa, esimerkiksi Miia tekee kvanttihypnoosi-istuntoja Elon Palossa. Syventävän päivän käyneet hoitajat on listattu täällä ja minulta (Marjut, maiju.saariniemi@me.com) saat yhteystiedot muista aktiivisista hoitajista. 

Hyvinvointikeskus Elon Palo toimii Jämsänkosken vanhassa, tunnelmallisessa pappilassa. Käytössäsi on keittiö normaalilla varustuksella ja runsaasti tilaa oleskeluun. Lähimpään kauppaan on noin puoli kilometriä. Pappilan pihassa on parkkitilaa ja mikäli saavut junalla tai bussilla, kyyti asemalta järjestetään kyllä. Yöpyminen onnistuu ryhmämajoituksessa (kaikki ei kuitenkaan yövy samassa huoneessa, vaan huoneita on useampia) hintaan 27,50 euroa (sis. alv 10%) omilla liinavaatteilla. Mikäli haluat majoittua, laitathan viestiä elonpalo@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!