Miia Setälä
Eheä Sydän

Olen etsijä, olen ollut sitä jo kohta puoli vuosisataa. Olen aina kulkenut omia polkujani tuntien, että jotain puuttuu. Aina se jokin vaikutti olevan ihan seuraavan kulman takana, mutta koskaan en sitä täysin tavoittanut. Todellisuudessa se jokin oli koko ajan paljon lähempänä ja löytyi sillä hetkellä, kun ymmärsin kääntää katseeni sisäänpäin. Se rauha ja luottamus mitä olin hakenut ulkoisesta löytyikin omasta sisäisyydestäni. Etsijän matka ei silti ole ollut millään tavalla turha, vaan se on opettanut paljon hyödyllistä elämästä.

Etsijän tieni jatkuu nyt yhä syvemmälle sisäänpäin uteliaana näkemään kuinka paljon piilotettua potentiaalia sieltä löytyykään. Samalla haluan valjastaa kaiken oppimani palvelemaan muita ja auttamaan jokaista etsijää heidän omalla matkallaan. Yksin en minäkään matkaani tehnyt, vaan aina tarpeen tullen löytyi juuri oikea ihminen tarjoamaan seuraavan palan puuttuvasta kartasta. Meillä jokaisella on oma polkumme, mutta olemme samalla osa suurempaa ja tarvitsemme toisiamme päästäksemme syvemmälle itseemme.

Minun tavoitteenani on lisätä ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä johdattaa yksilöä löytämään omat vahvuutensa ja oma polkunsa. Näiden tavoitteiden saavuttamisessa apuna ovat kaikki omat kokemukseni sekä monipuoliset opintoni, joita voin yhdistellä vapaasti asiakkaiden hyväksi. Keholliset menetelmät vapauttavat niin kehoa kuin mieltä, energeettiset hoidot purkavat tehokkaasti stressiä, mielen kiemuroihin löytyy selkeyttä mm. NLP:n avulla ja luonto hoitaa sekä sydäntä että sielua.

Kaiken perusta on kohtaaminen ja läsnäolo, turvallisen tilan luominen. Silloin asioilla on tilaisuus tulla pintaan, oivalluksilla mahdollisuus syntyä sekä eheytymisen ja vahvistumisen tapahtua.
Pikku Prinssin sanoin "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

Koulutustaustani ja Eheän Sydämen kotisivut löydät täältä