Psykodraamaviikonloppu

Aika: 21. - 23.4. (pe 18-21, la 9-18, su 9-15)
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 471,20e (sis. alv 24%), maksetaan etukäteen laskulla
(Hinta sisältää psykodraamaryhmän ohjaukset, tehtävät, ateriat ja majoituksen.) 
Ohjaajat: Leena Tåg ja Ville Varjoranta
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ville.varjoranta83 @gmail.com / 044 284 2648


Tunnetko olevasi jumissa oman elämäsi suhteen?
Toistatko tiettyä kaavaa?
Oletko elänyt alkoholisti- tai muutoin ei toimivassa perheessä?
Haluatko tuntea ja ilmaista omia tunteitasi ja tarpeitasi, muttet uskalla, osaa?

Psykodraamaviikonloppuna sinulla on mahdollisuus käsitellä elämäsi solmukohtia turvallisessa ilmapiirissä. Ryhmän tuki, rohkaisee sekä kannustaa sinua tekemään terveitä valintoja omassa elämässäsi. Psykodraaman ja toiminnallisten menetelmien keinoin työskentelevä ryhmä antaa mahdollisuuden tutustua itseesi ihmisenä suhteessa muihin.

Ohjaajista Leena Tåg on psykoterapeutti (Valvira/Kela) EMDR, ryhmäanalyytikko (ET) sekä psykodraamaohjaaja P.C. ja Ville Varjoranta, IT-Terapeutti sekä Tommy Hellsten Instituutin kasvuryhmäkouluttaja.

Psykodraama on koulutetun ammattilaisen, psykodraamaohjaajan, ohjauksessa tapahtuvaa luovaa ryhmätyötä, missä asioita käsitellään kokemuksellisesti psykodraaman menetelmin. Psykodraaman kantava idea on se, että kukin voi vuorollaan tulla nähdyksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Psykodraamassa ihmistä autetaan tekemään näkyväksi, kertomisen sijaan, niitä asioita ja kysymyksiä, jotka liittyvät omaan elämään. Psykodraama tutkii psykologista totuutta ja sen tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntyminen, persoonallisuuden eheytyminen, oman elämän hallinta sekä ihmissuhde- ja ongelmaratkaisutaitojen lisääntyminen. Ryhmään osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta psykodraamasta.

Kurssipaikka sijaitsee Jämsänkoskella. Lähellä on ruokakauppoja, mutta silti paikkamme on varsin luonnonläheinen vanha pappilan rakennus. Pihapiirissä on pihasauna, jota voimme iltaisin lämmittää sekä vieressä kulkee kaunis Jämsänkoski, jonka varrella voi kävellä ja viivähtää omien ajatusten parissa. Majoitustiloissa on 2-4 hengen huoneet. Yöpaikat sovitaan tarkemmin paikan päällä ja jokaisen osallistujan tulee ottaa mukaan omat liinavaatteet sekä pyyhkeet. Meillä on käytössä yhteinen keittiö, jossa ruokailemme. Hintaan sisältyy joka päivälle aamiainen, iltapala sekä kaksi ruokaa päivän mittaan. Perjantaina syömme vain iltapalan ja sunnuntaina aamiaisen sekä lounaan ennen kotiinlähtöä.

Lämpimästi tervetuloa!