Reiki I kurssi 7.-8.4.

Tervetuloa Elon Paloon Reiki I -kurssille!

Aika: 7.-8.4., klo 10-17 molempina päivinä
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 195 euroa (alv 0%)
Vetäjä: Minna Liljedahl, Reiki Master
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: puh. 040 7733 522 tai minna.liljedahl@gmail.com

Tällä kurssilla opit perusasioita energiahoitamisesta. Harjoittelet ja teet hoitoja itsellesi ja muille. Saat reikivihkimyksen ja pääset nauttimaan kurssin voimakkaasta energiasta. Saat työkaluja niin kehon, mielen kuin sielun hoitamiseen.

Opetan ja teen hoitoja Mikao Usuin reikiperinteen mukaisesti. Minulle itselleni ensimmäinen reikikurssi merkitsi rentoutumisen oppimista. Sain työkaluja käsitellä hankalia tunteita ja sain myös voimia tehdä vaikeita, mutta tarpeellisia päätöksiä. Nykyään Reiki kuuluu jokaiseen päivääni hoitoina ja asenteena elämään. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle mielenkiintoiselle henkiselle matkalle. Terveisin Minna Liljedahl, Reiki Master

👉 Mielilaulu

Kurssin hintaan kuuluu opetus, materiaali ja välipalaa sekä kahvit ja teet. Maksu suoritetaan ennen kurssia kurssikirjeen ohjeen mukaan.

Hyvinvointikeskus Elon Palo toimii Jämsänkosken vanhassa, tunnelmallisessa pappilassa. Käytössäsi on keittiö normaalilla varustuksella ja runsaasti tilaa oleskeluun. Lähimpään kauppaan on noin puoli kilometriä. Pappilan pihassa on parkkitilaa ja mikäli saavut junalla tai bussilla, kyyti asemalta järjestetään kyllä. Yöpyminen onnistuu ryhmämajoituksessa (kaikki ei kuitenkaan yövy samassa huoneessa, vaan huoneita on useampia) hintaan 27,50 euroa (sis. alv 10%) omilla liinavaatteilla. Mikäli haluat majoittua, laitathan viestiä elonpalo@gmail.com.

Tervetuloa Elon Paloon!