Rummuntekokurssi 29.-30.10.

Aika: 29.10. klo 10-18 ja 30.10. klo 9-15
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Kurssin hinta on rummun hinta:
     
   Koivuvanerikehä pyöreä 43-45cm = 230 euroa
         Haapakehä pyöreä 43-45cm = 270 euroa
         Haapakehä 8-kulmainen = 290 euroa
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ari.healingdrum@gmail.com 

Tervetuloa rakentamaan hoitorumpu ja oppimaan rummulla hoitamista Ari Kuivalaisen johdolla.

Kurssin aikana voit valmistaa joko pyöreän tai 8-kulmaisen rummun. Rummun kalvo ja ompelussa käytettävät nauhat ovat korkealuokkaisesta poronnahasta Lapista. Rummun kalvon voit halutessasi värjätä. Kehät ovat Arin tekemiä, materiaalina on koivuvaneri tai haapalauta.

Kurssin ensimmäisenä päivänä rakennetaan rumpu ja tehdään rummutuskapula. Toisena päivänä opetellaan rummuttamaan ja harjoitellaan rumpuhoitojen tekoa.

Kurssin ohjaajana toimii Ari Kuivalainen Joensuusta. Arilla on Healing Drum -yritys, jonka kautta hän tarjoaa rummunvalmistuskursseja, yksilöityjä tilausrumpuja, rumpuhoitoja, Healing Drum Navajo-terapiaa sekä Healing Drum Navajo-terapia koulutusta. Ari on suunnitellut itse omat rumpumallinsa ja rummut ovatkin upeasointisia hoitovälineitä.

Kurssin ruokailut tapahtuvat omakustanteisesti joko omin eväin kurssipaikan keittiötiloja vapaasti hyödyntäen tai vaihtoehtoisesti kurssipaikan vieressä olevassa ravintola Vanhassa Myllyssä. www.vanhamylly.fi

Elon Palossa on mahdollista majoittua edullisesti (alkaen 25 €/yö). Pihasauna lämpiää halukkaille lauantai-iltana hintaan 5€/saunoja. Tarvittaessa voit saapua kurssipaikalle jo perjantaina.

Majoitukseen ja kurssipaikkaan liittyvät tiedustelut: elonpalo@gmail.com