Täydenkuun rumpuhoito 8.11.

Aika: 8.11. klo 18-19
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 30 euroa
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: elonpalo@gmail.com

Tule nauttimaan rummun ikiaikaisesta äänestä Hannan (Hoitava keho) ja Miian (Eheä Sydän) ohjauksessa täydenkuun energioissa. Teemme yhdessä maadoittavan, kehoa ja mieltä tasapainoittavan laskeutumisen hetkeen, jonka jälkeen voit asettua rummun äänen vietäväksi ja antaa kehostasi ja mielestäsi vapautua kaiken sen, mitä et juuri nyt tarvitse.

Rummun ääni saa kehon nesteet värähtelemään. Tämä vaikuttaa rauhoittavasti ja tasapainottavasti, laukaisten jännityksiä ja tukoksia niin kehossa kuin mielessä. Lisäksi rummutus tasapainottaa kehomme energiakeskuksia ja vapauttaa tunnelukkoja. Rummun ikiaikainen ääni on monelle voimallinen kokemus.

Rummun värähtelyihin yhdistetty energiahoito voimauttaa ja purkaa stressiä. Se auttaa vapautumaan ajatusten kiemuroista ja pääsemään syvärentoutuneeseen tilaan, jossa kehon paranemisprosessit aktivoituvat. 

Jokainen hoito on erilainen ja ainutlaatuinen kokemus. Aikaa kannattaa varata hieman ylimääräistä, jotta hoidon jälkeen saa rauhassa laskeutua hoitoenergiasta, eikä ole heti kiire eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa!