Tantra-ilta 21.9.

Aika: 21.9.2022 klo 18-21
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 30 euroa (käteisellä tai kortilla)
Vetäjät: SUN Tantra Niina ja Virpi 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
Suntantra22@gmail.com

SUN Tantra kutsuu sinut tantra-iltaan!

Me kaikki kaipaamme yhteyttä toisiin, syvää kuulluksi ja nähdyksi tulemisen tunnetta hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Useasti meiltä kuitenkin saattaa puuttua kykyä kohdata toisiamme tai kykyä olla läsnä itselle tai toisille. Kun rohkenemme antautua syvempään tunteeseen, niin kokemus voi olla myös kehollinen. Tätä on tantra parhaimmillaan - olla kehossa tuntevana.

SUN Tantra-illoissa näitä kaikkia pääset harjoittelemaan luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tantrasta. Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävien kanssa.Illoissa teemme erilaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia yksin, parin kanssa tai ryhmissä. Harjoittelemme yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen.

Parhaimmillaan pääset syvemmin tutkimaan omia lukkiutuneita mielenrakenteita ja uskomuksia, jotka eivät enää palvele sinua ja joista haluat kenties vapautua. Saatat huomata, että elämänhalu alkaa virrata sinussa voimallisemmin, vapaammin ja juuri siihen suuntaan mikä on sinulle tarkoitettu. Alat rohkeammin elää sinun näköistä elämää.

Pukeudu rentoihin mukaviin vaatteisiin joissa hyvä olla ja liikkua, ota lisäksi mukaan vesipullo. Tapahtuma ei sisällä alastomuutta eikä seksuaalisia harjoituksia. Paikkoja on rajallinen määrä.

Tilaisuuden lopuksi kerromme lisäksi SUN Tantran syksyllä alkavista kursseista, työpajoista ja illoista.

Rakkaudella, Virpi ja Niina 
SUN Tantra