Tilojen vuokraus

Upeasta pappilasta paljastuu useita erilaisia tiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Yksittäisen hoitohuoneen voi vuokrata tunti- tai päiväveloituksella hoitoja tai tapaamisia varten. Myös pidemmät vuokra-ajat onnistuvat. Käytössäsi on joko sähköisesti säätyvä tai kannettava hoitopöytä.

Pappilan suurin sali on noin 32m² (5,2m*6,2m). Tilassa järjestät helposti erilaisia juhlia, tilaisuuksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Salin vuokraan sisältyy mahdollisuus käyttää vieressä olevaa keittiötä, jossa on kaikki perustarvikkeet. Saliin ja muihin alakerran tiloihin on esteetön pääsy.

Pidemmät kurssit, koulutukset ja retriitit järjestät pappilassa vaivattomasti. Salin ja keittiön lisäksi on mahdollisuus käyttää muitakin huoneita tarpeen ja sopimuksen mukaan. Yösijoja löytyy noin 12 henkilölle ja pihasaunassa on maailman lempeimmät löylyt. Ruokapalvelut järjestyvät paikallisten toimijoiden avulla. 

Majoittuminen yhdeksi tai useammaksi yöksi on mahdollista kurssien ja koulutusten ulkopuolellakin. Jos kaipaat yösijaa Jämsänkoskelta itsellesi tai isommalle porukalle, niin laita viestiä. Pappilassa on rauhallinen ja lämmin tunnelma, ja tänne kaikki ovat tervetulleita! 

Gallerian kuvat muutamaa lukuun ottamatta Kuvapalvelu OK.


Yhteydenottolomake