TRE-aloituskurssi miehille 17.11.

Tervetuloa tutustumaan oman kehosi viisauteen!


Aika: 17.11.2022 klo 17-20
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 87 euroa (sis. alv 24%)
Vetäjä: Miia Setälä, sertifioitu TRE-ohjaaja (lähihoitaja, sosionomi)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: ehea.sydan@gmail.com

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja ja hermoston ylivireyttä lempeästi ja yksinkertaisesti. TRE:n harjoittaminen helpottaa stressistä vapautumista sekä rentouttaa ja mobilisoi jännittyneitä lihaksia, joten se sopii mainiosti myös urheilusuorituksesta palautumisen tueksi. Lisäksi TRE:n harjoittaminen vähentää reaktiivisuutta ja ylireagointia sekä vahvistaa levollisuutta, kehotietoisuutta ja kykyä olla läsnä. Auttamistyötä tekeville TRE on hyvä apu sijaistraumatisoitumisen ennaltaehkäisyyn.

TRE-harjoituksessa tehdään helppo alkuverryttelysarja, joka käynnistää lihaksissa kevyen tärinän. Tärinä koetaan yleensä hyvin miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Kurssilla oppimaasi harjoitusta voit jatkaa itsenäisesti kotona, saat siihen kurssilla selkeän opastuksen. Kurssin jälkeen sinulla on myös mahdollisuus osallistua jatkossa järjestettäviin TRE-ryhmiin, joissa voi syventää omaa prosessia.

Asiakaskokemus: "Löysin kurssin aivan täydelliseen aikaan ja olen saanut siitä suurta iloa, rentoutta ja mielenrauhaa. Haastavassa elämäntilanteessa se on toiminut voimaannuttavana ja helpottavana tekijänä."

TRE-harjoitus sopii kaikille perusterveille henkilöille. Seuraavissa terveydellisissä tilanteissa TRE-harjoituksen aloittamista ei aina suositella: raskaus, sydänsairaus, epilepsia, syöpähoidot, äskettäinen leikkaus, vakava mielenterveydellinen sairaus esim. skitsofrenia, psykoosi ja voimakas psyykelääkitys. Epäselvissä tapauksissa kysy lisätietoa ohjaajalta ja/tai konsultoi lääkäriäsi.

Lisätietoja sivulta eheasydan.com

Kurssi sisältää
• TRE-stressinpurkuliikkeiden harjoittelun
• tietoa stressireaktioiden synnystä ja palautumisesta
• ohjauksen TRE:n harjoittamiseen itsenäisesti
• ohjauksen itsesäätelyyn
• kirjallisen materiaalin
• kurssin jälkeisen etätukimahdollisuuden

Keho osaa ja haluaa korjata itse itsensä, kun keholle antaa mahdollisuuden!