Unihengitys + didgeridoo 1.10.

Tervetuloa uudelle ja erilaiselle hyvinvointikurssille, jonka sisältö on yhtä hauska kuin hyödyllinenkin.

Aika: 1.10.2022 klo 10-18
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 195 euroa
Vetäjä: Marketta Manninen 
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ LINKISTÄ

Kurssi on tarkoitettu heille, jotka hakevat lääkkeetöntä ja luonnonmukaista lievitystä hengitysongelmiinsa, kuten mm. kuorsaukseen ja uniapneaan. Lisäksi kurssin opeista hyötyvät ihan kaikki, jotka haluavat lisätä elimistönsä hapensaantia sekä lisätä jaksamistaan. Hengitysongelmat eivät siis ole edellytys kurssille osallistumiselle - eikä myöskään musikaalisuus!

Sulosointujen tai taiteen tuottamisen sijaan didge-putken soitolla tavoitellaan ensisijaisesti hengityslihasten sekä kasvojen, suun ja nielun alueen lihasten vahvistamista. Samaa tavoitellaan myös Hoitava Hengitys -harjoitteilla. Lisäksi hengitysharjoituksilla tasapainotetaan hengityskaasuja, eli huolehditaan, että soittoharjoittelu ei pahenna mahdollista liikahengitystä.

Hauskuudestaan huolimatta tämä kurssi ei ole mitään hassuttelua, vaan tavoitteena on oikeasti lievittää sekä kuorsausta että alkavaa uniapneaa. Jo pelkästään hengitysharjoituksilla sekä nielua avartavalla kieli-/nielujumpalla voidaan saada erinomaisia tuloksia, kuten aiemmin pidetty Unihengityskurssi todisti. Kielijumpan hyödyt em. ongelmien hoidossa on todettu monissa tutkimuksissa, ja myös didgeridoon soiton on todistettu tekevän samaa.

Kurssin vetäjänä toimii Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän kehittäjä sekä Buteyko-ohjaaja Marketta Manninen. Linkki Hoitava Hengitys -nettisivuille

Katso video, jossa Marketta antaa soittonäytteen.

Kurssin sisältö:

Hoitava Hengitys -luennot avaavat uuden näkökulman hengityksen ongelmiin.
Hoitava Hengitys -harjoitteet (hengityskaasuja tasapainottavat hengitysharjoitukset sekä nielua avartava kieli-nielujumppa).
Didge-putkien valmistus (tarrapäällysteinen ja maalattu).
Kiertohengityksen sekä soiton harjoittelua.

Osallistumismaksuun 195 e sisältyy:

Hengitysluennot, luentomateriaalit sekä HH-harjoitusvälineet ja -ohjeet.
Kaksi didge-putkea + maalit + tarrapäällysteet + mehiläisvahat.
Kahvi- ja teetarjoilu. Tuo omat lounaseväät.

Pappilassa on mahdollista yöpyä kurssin yhteydessä edulliseen 20 euron hintaan omilla liinavaatteilla. Laita viestiä elonpalo@gmail.com.