Uula

Uula kuuluu Miian rinnalla Elon Palon tiimiin. Heli Suutari kysyi Uulalta miten hän haluaisi itsensä esiteltävän ja tässä Uulan ajatuksia:

"Hän tahtoo, että kerrot hänen kulkeneen pitkään sinun rinnallasi. Ja miten olette kokeneet todella paljon yhdessä ja selvinneet niistä yhdessä. Ja että hän haluaa olla se kuuntelija, jos kukaan muu ei kuuntele tai jos ei voi kellekään muulle puhua. Hän ei tuomitse, vaikka voi pyöritellä silmiään, ja että hän haluaa opettaa hetkessä elämistä ja irti päästämistä. Sitä, että asioihin ei kannata ja tarvitse tarttua loppu iäksi ja että voi mennä eteenpäin.

Ja että välillä voi juosta täysiä pakoon kuulematta mitään, mutta aina kuitenkin joutuu palaamaan ja kantamaan vastuun teoistaan. Jos ei fyysisesti, niin ainakin henkisesti joutuu palaamaan ja selvittelemään asiat. Vaikka siitä että kaivoi kukkapenkkiin kuopan, ihan vahingossa...

Ja siitä viisaudesta mikä hänessä on, vaikka hän ei osaa ihmisten kieltä. Miten aistii ja vaistoaa asioita, ja ihmisistä sitä miten vaikeaa on. Haluaa lohduttaa ja tuoda rauhaa siihen olemiseen.

Muistuttaa vielä siitäkin ilon ja huumorin puolesta, että sitäkin pitää olla vastapainoksi ettei käy liian raskaaksi. Ja että hän kyllä mielellään viihdyttää.

Ja haluaa itse päättää mitä tekee kenenkin kanssa. Koska tietää kyllä itse parhaiten missä olla milloinkin."