Vapauden retriitti 11.2.

Aika: lauantai 11.2. klo 9.30-18
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: 79 euroa
Ohjaajat: Niina Pahula, Irene Länkinen ja Miia Setälä
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: pohjanneidontaiga@gmail.com tai 044 5700 405/Niina


Miltä tuntuisi olla vapaa?

Tule oppimaan keinoja ylivireyden tunnistamiseksi ja hermoston rauhoittamiseksi. Stressin salakavalasti yllättäessä, voit arjen tohinassa muuttaa tilaa kehossasi ja rauhoittaa itsesi minuuteissa. Hermoston rauhoittuessa sinun on helpompi kuulla omaa sisintäsi. Olemalla yhteydessä itseesi, tunnistat helpommin asiat jotka ovat sinua varten, etkä enää hylkää itseäsi.

Talven miniretriitillä laskeudumme näiden asioiden äärelle erilaisten harjoitteiden ja teoriatiedon avulla. Saat mukaasi useita helppoja tapoja palauttaa autonomisen hermoston tasapaino ja vahvistaa rauhan tilaa kehossasi.

Millaiset äärettömät mahdollisuudet odottavatkaan sinua?


Retriitillä sinua ohjaa:
*Niina Pahula - 
Pohjanneidon Taiga on muutos- ja NLP-valmentaja. Intuitiivinen energiahoitaja, mahdollisuuksien lähettiläs sekä Access Bars kouluttaja.
Tällä retriitillä Niina johdattelee sinut Miian kanssa hengityksen ja stressinhallinnan keinoin itsesi äärelle.

*Irene Länkinen, "Vihreä Noita", jonka vahvuuksiin kuuluu terve keho&mieli valmennukset ravitsemuksen sekä ravintolisien avulla. Irene on selvänäköinen NLP- ja hypnoosivalmentaja.
*Miia Setälä toimii yrittäjänä Elon Palossa. Hän tekee erilaisia energeettisiä hoitoja ja on mm. Hoitava Hengitys - ja Buteyko-ohjaaja. Tällä retriitillä hän kertoo hengityksen merkityksestä hermoston toimintaan. 


Hintaan sisältyy ohjelma ja keittolounas, sekä kahvia/teetä ja pientä naposteltavaa. Mukaan mahtuu 16 henkilöä ja retriitti toteutuu, kun vähintään 6 henkilöä on ilmoittautunut. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Halutessasi voit tulla paikan päälle jo perjantaina ja viipyä sunnuntaihin hintaan 27,50e/yö (omat liinavaatteet). Elon Palossa on tarjolla ihania luontaishoitoja, joita on mahdollista varata perjantaille tai sunnuntaille. Majoitus- ja hoitovaraukset sekä tiedustelut: elonpalo@gmail.com