Yinjooga ja äänimaljat 

Aika: 3.10.-28.11.  maanantaisin klo 18.15-19.45
Paikka: Jämsänkosken vanha pappila, Koskenväylä 6
Hinta: lokakuun 4 kertaa tai marraskuun 4 kertaa yhteensä 70 euroa tai 20 euroa/tunti
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
alahanne@gmail.com tai viestillä Hanne Alanko 0400 452 524

Tervetuloa lempeän, rentouttavan ja kehoa avaavan yinjoogan äärelle. Tunnilla teemme helppoja, pitkäkestoisia yinjooga-asanoita, joissa keho pääsee avautumaan ja rentoutumaan sekä mieli ja hermosto saavat rauhoittua ja levätä. Yinjooga on lempeä joogamuoto, joka haastaa päästämään irti kehon jännityksistä sekä mielen rauhattomuudesta. Se pysäyttää oman itsemme äärelle kuulostelemaan, mitä kehomme kaipaa ja haluaa meille kertoa. Se on läsnäoloa itseämme kuunnellen. Mitään ennakkotaitoja et tarvitse, vaan kaikki ovat tervetulleita yinjoogan pariin.

Tunnin loppuun teemme äänimaljarentoutuksen, jossa tiibetiläisten äänimaljojen harmoniset soinnut vievät syvään rentoutumisen tilaan.

Mukaan tunnille tarvitset muutaman tyynyn, viltin ja alustan. Päälle rennot ja lämpimät vaatteet.

Olet sydämellisesti tervetullut rentoutumaan itsesi äärelle!

Yinjoogatunnin ohjaaja Hanne Alanko on kuhmoislainen hyvinvointiyrittäjä, jonka toimialaan kuuluvat yinjoogan lisäksi erilaiset hieronnat, shiatsu sekä äänimaljahoidot. Rentoutuminen, kehomieliyhteyden sekä kehotietoisuuden lisääminen ja oman itsensä kuuntelu ovat Hannelle tärkeitä teemoja niin omassa elämässään, joogaohjaajana kuin hoitajanakin. Hanne on ohjannut aikaisemmin taijia useita vuosia ja kiinnostus erilaisiin kehomielitekniikoihin ja niiden yhdistelemiseen on myöskin tuonut yinjoogan äärelle. Hannen rauhallinen ohjaus ja ääni kannattelevat tuntia, jolloin on helppo kuunnella itseään ja hiljaisuutta omassa kehomielessään sekä sallia itselleen hetki aikaa pysähtymiselle ja olemiselle.